Cultuur?

Toen ik eerder deze week de deal maakte om hier te schrijven over cultuur, moest ik eerst heel hard nadenken over wat onder cultuur zou kunnen vallen.. Hebben we het over fashion, film, kunst in welke vorm dan ook, of misschien muziek?

En sterker nog, wie ben ik om er over te oordelen? Maar ik heb de perfecte oplossing bedacht, ik oordeel niet, ik laat jullie oordelen!

Deze week heb ik twee mega culture finds voor jullie: Amsterdam International Fashion Week en het Internationaal Rotterdams Film Festival.

Amsterdam Fashion Week

Fashion week is weer begonnen met Neerlands nieuwste top ontwerpers en internationaal gerespecteerde namen, en super toffe mode. Fashion is meer dan kleding, fashion is een nieuwe kunst vorm, ultieme zelfexpressie. Je kunt laten zien hoe jij de wereld ziet. Zo ook de jonge ontwerpers die mee doen aan ‘The Green Choice Awards’.  Lees hier het volledige artikel uit het ncr-next.

Geen geld of tijd om naar het AIFW te gaan? Geen paniek! Op de website kun je alle shows via een live stream volgen.

 

International Rotterdams Film Festival

Soms wil je een film zien die anders is, waarvan je niet zeker weet wat je krijgt, wat er gebeurt of wat je er eigenlijk van vindt als je naar buiten loopt. Ben je de Hollywood kaskrakers ook zat?

Dan moet je zeker een kaartje kopen voor hetIRFF.  Ze zijn te krijgen via de website  filmfestivalrotterdam .

Op het IRFF komen films uit binnen en buitenland aan bod, van jonge experimentele regisseurs en bekende documentaire makers. Er is maar een manier om de beste filmbeleving te hebben, gecombineerd met een dagje Rotterdam!

Ben je er geweest? Laat ons weten wat je ervan vond!